Promotie sportmogelijkheden

Talentdag tafeltennis 300
Met een brochure over sportmogelijkheden voor mensen met een handicap en deelname aan zowel de ZieZo beurs als Support beurs zetten NOC*NSF en sportbonden in op het extra bekend maken van de verschillende opties die er voor de doelgroep zijn om te sporten.

De brochure 'Sporten kan iedereen' geeft een duidelijk overzicht weer van sportmogelijkheden met contactgegevens van sportbonden voor extra informatie. Deze folder wordt breed verspreid onder intermediaire partijen als buurtsportcoaches, medewerkers sportservicebureaus en docenten speciaal onderwijs. Daarnaast ontvangt ook de doelgroep rechtstreeks de folder tijdens de verschillende beurzen waar NOC*NSF met sportbonden aan deelneemt om mensen ter plekke kennis te laten maken met de sport.

Deze beurzen richten zich op iedereen die persoonlijk of beroepsmatig te maken heeft met een visuele of lichamelijke handicap. Voor de ZieZo-beurs, die van 10 tot en met 12 april plaatsvond geldt het dus dat er veel aandacht besteedt wordt aan de sporten voor mensen met een visuele handicap en op de Supportbeurs (7 tot en met 10 mei) worden alle sporten voor mensen met een lichamelijke

Mocht je meer willen weten over promotie van sportmogelijkheden voor mensen met een handicap? Neem dan contact op met Joep van Lankveld (joep.vanlankveld@nocnsf.nl).
Deel dit via: