Nieuwe planning bijscholingen gehandicaptensport

Talentdag roeien 300Foto: Mathilde Dusol
Vanuit de Aacademie voor Sportkader (ASK) zijn voor het najaar 2014 weer vele bijscholingen ingepland. De bijscholingen in omgang met sporters met een visuele, verstandelijke en auditieve handicap, en gedragsproblematiek worden hier ook in meegenomen. Die laatste valt sinds 1 mei onder Veilig Sportklimaat en is hierdoor nog dit jaar voor trainers van verenigingen gratis te volgen.

Van de module over omgang met mensen met een visuele en auditieve handicap kunnen nog gratis bijscholingen aangeboden worden via de Academie voor Sportkader. Deze bijscholingen zijn bedoeld om trainers en coaches extra tips en trucs te geven in het begeleiden van sporters. Mocht je daar meer over willen weten, neem dan contact op met Gisella de Bruin (gisella.debruin@nocnsf.nl)

Hoe kun je helpen met de promotie van de bijscholingen?

Heel kort gezegd, kun je ons aanbod vermelden op je website en in nieuwsbrieven, of uiteraard potentiële deelnemers er persoonlijk op aanspreken. Heel veel tijd hoeft dat niet te kosten. Het idee is dat je voor alle acties standaard teksten aangeleverd krijgt, die je één-op-één door kan zetten naar je achterban. Mocht je actief willen bijdragen aan de promotie van de bijscholingen, neem dan contact op met opleidingen@nocnsf.nl.
 
Aanmelden of meer informatie? Kijk op www.academievoorsportkader.nl voor de volledige planning, of neem contact op met Gisella de Bruin (gisella.debruin@nocnsf.nl).
Deel dit via: