4 sep 2012 Opnieuw brons voor ruiter Hosmar

120831 Hippisch Hosmar_3450.JPG
LONDEN - Ruiter Frank Hosmar heeft opnieuw een bronzen medaille gewonnen op de Paralympische Spelen. Hosmar haalde samen met zijn paard Alphaville een score van 78.600% in de Freestyle test in grade IV. Hij moest alleen de Belgische George en de Britse Wells voor zich laten. Beide ruiters scoorden hoger dan 80 procent. Eerder haalde Frank Hosmar al een bronzen medaille in de Championship test.

De Nederlandse combinatie moest als voorlaatste de ring in en zag Michele George en Sophie Wells hoge scores halen. "Maar daar was ik niet mee bezig, ik concentreerde me alleen op mijn eigen proef." En die verliep uiteindelijk foutloos, Hosmar was dan ook zeer te spreken: Ja, superblij, alweer. Alphaville heeft hier gewoon drie foutloze proeven gelopen, vandaag weer. Waar vind je zo'n paard!"


De dressuurruiter uit Haarle keek tevreden terug op zijn Paralympische Spelen:"Het niveau gaat zo snel omhoog, je kunt je geen foutje permitteren. Op dit moment kon ik niet beter doen. De nummers een twee zijn zo sterk en hebben zeer ervaren paarden. Als je dan met Alphaville net daarachter eindigt, dat is geweldig."
 
Deel dit via: