24 aug 2012 Pole Ball Challenge in Holland House

PoleBall 300x200
LONDEN - In samenwerking met Fonds Gehandicaptensport en Pole Soccer organiseert NOC*NSF van 29 augustus t/m 9 september pole ball, een speciale uitdaging voor de bezoekers van het Holland House, met als doel een sportbeleving te bieden voor zowel mensen met als zonder een handicap en hiermee geld op te halen voor het Fonds Gehandicaptensport.

Pole ball kan door iedereen gespeeld worden, en met iedereen bedoelen we ook echt iedereen! Er zijn verschillende varianten bedacht waardoor iedereen kan spelen en zich daarnaast kan inzetten voor het Fonds.

Pole ball lijkt erg op het paaltjesvoetbal van vroeger en is in een nieuw jasje gestoken. Deze innovatieve versie wordt gespeeld in en op een speciaal ontworpen arena van 10 bij 10 meter. De arena wordt afgeschermd door een (bounce) boarding van één meter hoog, rondom een speciale sportvloer waarin vier gladiators (paaltjes) staan opgesteld. De paaltjes kunnen ook via de boarding worden omgestoten.

Kortom, een dynamisch spel waar het draait om behendigheid, tactiek, een portie geluk en natuurlijk om als laatste ‘overeind’ te staan. Denk jij dit te kunnen? Kom dan tussen 16.00 - 00.00 uur naar het Holland House, doneer, speel en Be The Last One Standing!

Behalve om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het Fonds Gehandicaptensport, valt er voor de deelnemers natuurlijk ook wat te winnen. Iedereen die zich inschrijft voor pole ball en daarmee een bijdrage geeft aan het Fonds Gehandicaptensport, dingt mee naar drie hele mooie (voetbal)reizen voor twee personen naar Barcelona, Real Madrid of Arsenal.

De namen van de winnaars worden in de week van 17 september bekendgemaakt op de website van Fonds Gehandicaptensport. Meer informatie hierover kunt u lezen op de flyers voor inschrijving, die worden uitgedeeld aan de bezoekers van het Holland House.
Deel dit via: