9 aug 2012 Recordaantal kaarten verkocht voor Paralympische Spelen

Tickets PS 300x200
ARNHEM – Met nog een kleine drie weken te gaan tot de openingsceremonie van de Paralympische Spelen, is er een recordaantal van 2,1 miljoen toegangskaarten verkocht. Dat heeft het London Organising Committee of the Olympic Games and Paralympic Games (LOCOG) gisteren bekendgemaakt.

Dankzij de verkoop van 600.000 kaarten in de afgelopen maand, werd het vorige record van 1,8 miljoen verkochte tickets voor de Paralympische Spelen van Beijing 2008 ruim verbroken. In totaal zijn er 2,5 miljoen kaarten te koop. De goedkoopste kaartjes zijn tien pond (vijf pond voor kinderen en senioren).

Met name voor rolstoelschermen, zitvolleybal, boccia en bankdrukken, dat allemaal in ExCel wordt gehouden, zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Ook voor de openings- en sluitingsceromonie zijn nog kaarten, maar alleen in het duurdere segment: van 250 tot 500 pond per stuk.

De resterende kaarten zijn rechtstreeks te koop via www.tickets.london2012.com. In Nederland verloopt de kaartverkoop via de website van ATP.
Deel dit via: