4 sep 2012 Sanne Voets weer net buiten de prijzen

Sanne Voets_300x200
LONDEN - Amazone Sanne Voets is tijdens de kür op muziek in Grade III net naast het podium beland. De Brabantse reed op Vedet een prima proef en behaalde ook fraaie score, maar het bleek niet goed genoeg voor eremetaal. Op de Freestyle Test eindigde Voets eerder ook als vierde, op de Championships Test werd ze vijfde.

Tevredenheid overheerste evenwel bij de 26-jarige Voets. "Ik heb fantastisch fijn gereden en het publiek ging uit zijn dak, dat is zo gaaf," zei Voets vlak na de wedstrijd. Voets had na de proef van zondag hard gewerkt om vandaag te kunnen pieken. "We hebben gekeken of we wat ons zondag de medaille heeft gekost, konden verbeteren. En dat is prima gelukt, misschien zelfs te goed waardoor ik een klein onregelmatigheid had. En dat kon me vandaag wel het brons gekost hebben."
Voets zat in Londen telkens dicht bij het podium, maar gaat met lege handen naar huis. "Ik wist dat ik bij de kanshebbers zat vandaag, maar de verschillen zijn klein, je kunt ook zo zesde of zevende worden. En als je op je eerste Paralympische Spelen zo kunt groeien in de wedstrijd en afsluit met zo'n goed gevoel, mag ik niet ontevreden zijn."
Deel dit via: