Sportwijzer

Talentdag tafeltennis 300

Zoek de sport die bij jou past! Iedere persoon is uniek en beschikt over bijzondere vaardigheden. Dit is zeker ook het geval bij mensen met een fysieke handicap. De meer dan twintig verschillende paralympische sporten bieden volop mogelijkheden voor mensen met uiteenlopende fysieke mogelijkheden. Lees meer >>

Talentdagen

 

Op 14 oktober 2018 vond de tiende Paralympische Talentdag plaats. Tijdens Paralympische Talentdagen analyseren bondscoaches van verschillende sporten de potentie van de deelnemende sporters. NOC*NSF en de sportbonden bieden de meest kansrijke sporters de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. Als een langere weg nodig is, wordt een advies gegeven over de te nemen vervolgstappen.

TalentSwitch

Talent_3283Wel eens gedacht aan een Paralympische sportcarrière in een andere tak van sport dan de sport die je nu beoefent? Of om naast een zomersportcarrière ook een wintersportcarrière te starten? Wij willen je wijzen op de mogelijkheid om kennis te maken met andere sporten via TalentSwitch.