Sportwijzer

Talentdag tafeltennis 300

Zoek de sport die bij jou past! Iedere persoon is uniek en beschikt over bijzondere vaardigheden. Dit is zeker ook het geval bij mensen met een fysieke handicap. De meer dan twintig verschillende paralympische sporten bieden volop mogelijkheden voor mensen met uiteenlopende fysieke mogelijkheden. Lees meer >>

TalentdagenBij het Friendship Sports Centre in Amsterdam werd op zondag 6 november voor de achtste keer de Paralympische Talentdag gehouden. Tijdens deze dag beoordelen bondscoaches het sporttalent van de deelnemers in verschillende Paralympische sporten. Na afloop van de training of test wordt besproken wat de aanleg is voor de beoefende sport en hoe de deelnemer aan de slag kan gaan om zich binnen deze sport te ontwikkelen.

TalentSwitch

Talent_3283Wel eens gedacht aan een Paralympische sportcarrière in een andere tak van sport dan de sport die je nu beoefent? Of om naast een zomersportcarrière ook een wintersportcarrière te starten? Wij willen je wijzen op de mogelijkheid om kennis te maken met andere sporten via TalentSwitch.